Jaha, nu är vi

hemma på Island igen. Närmare bestämt på Kirkjubær, en välrenommerad gammal avelsgård. Stallet är fullt av unghästar som vi håller på att rida in. Var gång jag tittar ut från något fönster så ser jag hästar. Och vulkanen Hekla. Och Vestmannaeyar. Gårdens får som strövar fritt bräker lite för tidigt ibland utanför sovrumsfönstret samtidigt som gässen flyger över huset på väg in i sommarhagen.Rätt så idylliskt faktiskt. Halldór jobbar vidare som ridlärare för Isländska lantbruksuniversitetets tvååriga hästkurs. En gång i månaden ungefär möter han sina elever strax utanför Reykjavík där han hjälper dem att kommunicera bättre med sina  hästar.

Snart lägger jag in lite info om unghästarna,

Hejsvejs sverige….

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>