Hej i höstmörkret

Nu känns det som om vi har börjat komma oss i ordning. 14 av 18 boxplatser är fyllda med unghästar och träningshästar. Listaskogen passar oss väl då vi har många hagar att disponera och en hel del hingstar…. Träningsmöjligheterna på Listaskogen är bra. En stor och fin korall med bra underlag strax utanför stalldörren passar bra vid unghäst-träning. Ridvägarna består till mestadels av anlagda travbanor, en backig skogsslinga och en travbana på rak mark. Underlaget är mestadels sand så det hålls relativt torrt i höstregnet.

Travbanan hemåt...

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>